Hemsedal

Idag har vi varit i Hemsedal och levt rövare Verran och jag! Riktigt nice var det. Vädret var väl inte det bästa men vad gör det när allt kommer kring?!
Skönt att komma till ett större liftsystem och ha lite fler backar att väja mellan. Det enda som inte var bra var allt folk som susar omkring överallt! Kommer man från Geilo som normalt sett är heeeeeelt folktomt i veckorna så får man en smärre chock i Hemsedal. Vääldigt många nybörjare (helt oberäkneliga) som tar upp backarna, och väldigt många blåa och gröna backar. Alla svarta var puckelpistar så de har vi hållit oss undan ;)
Dagens händelse var när både jag och Veronica åker in i en engelsman som är nybörjare på snowboard. En riktigt otäckt tremanna-krock som slutade med att jag fick en bräda i ljumsken, Verran tappade skidorna och stackars engelsmannen fick ett bruisat revben... Men ni behöver inte oroa er, vi är okej!!

Här följer ett bildregn från dagen. Please enjoy!!

Veronica var taggad till tusen på morgonen!

Lunchpaus

Längsta och kallaste ankarliften EVER.

Sen blev klockan 15.30 och det blev mörkt


Så vi bestämde oss för att gå till Lodgen och ha afterski. Tyvärr var vi ganska ensamma om det...


Slutet gott, allting gott.
Vi kommer definitivt besöka Hemsedal igen =)


Kommentarer
Postat av: mamma

Jag är glad att ni klarade er relativt oskadade, bara bruisade. Kul att åka iväg sådär, det är kanske roligare i Hemsedal eftersom det är större. Du både skriver bra och tar bar bilder lilla Anna,saknar Dig. Har lånat Dina byxor idag!!

Puss

2010-01-20 @ 08:37:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0