DET BLEV PUDER

Riktigt go dag i backen idag. Vi  var ute redan vid 10 och åkte fram till 2. Under natten och morgonen hade det kommit ca 7 cm nysnö så backarna var riktigt sköna! Fram mot eftermiddagen började det bli lite uppåkt av alla 12 åkare som var ute idag, + att min halvbrutna tå började krampa så då bestämde sig Mackie och jag för att lägga av. Jag träffade Veronica, Anelica, Siiri och Malin vid botten så vi gick in och satte oss på Taubanekroa en stund. Verran roade oss med sina tomat-i-munnen-konster ett tag, sedan gick jag tillbaka till hotellet, mötte upp de andra och gick ner till bowlingen för en match och lite lunch.

Veronica 'paleface' Svensson


Halva Josephine, Ankan och Siiri på Taubanekroa

Mästerbowlaren Jügge



Ikväll har vi varit på Brasset och ätit igen. Världens godaste mat lagad av Veronica och sedan en supergod bonusdessert (skogsbärssorbet) MUMS!! En snabbis in på Recepten efteråt för att kolla resultaten i kvällens pubquiz. Inte helt oväntat så vann lag Leathergoats igen (för femte gången i rad, konstigt att domarens bästa kompis har vunnit alla gångerna ?! Hmm...)


Imorgon är livet back to normal igen. Jobb kl 13-whenever. Spark VM drar igång imorgon = tuffaste helgen på heeela året. Let's hope I'll survive!

Kommentarer
Postat av: oscar

avundsjuk, yes

2010-01-22 @ 10:58:08
Postat av: Farmor

Hej hjärtat. Skönt för Dig att få komma hem en vecka.

Du behöver nog vila ut ordentligt, så kan Du komma tillbaka med friska tag. När har norrmännen vinterlov? Men då blir det väl mest skolungdomar eller hela familjer. Du har ju gjort mer än halva tiden. Det går fort och så blir det ju ljusare dag

för dag. Nu håller väl liftarna öppet lite längre.

Vi hörs och så får Du se fram emot hemresan n. helg.

Kramar

2010-01-22 @ 19:12:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0